Přeskočit na hlavní obsah

Výběr mincí: jak se při výběru nedopustit chyby


Bitcoin nebo altcoiny? Jakou si mince vybrat? Co bude vzrůstat a co padne? Tyto otázky se často ruší tradery, kteří přišli obchodovat na kryptoměnový trh.

To není podivneho. Viď během části roku 2017 kryptoměnový trh vzrůstal s velkou rychlosti a daval investorům tisíce procent zisku jen za pár měsíců.


Ačkoliv malo mincí rostly se stejnou rychlostí. Někteří si vydělali 200-300% zisku, jiní získali mnohem zajímavější - 3000%.

Proč jedni vydělali stovky a jiné tisíckrát větší procent zisku?

Zřejmě, že úspěch byl doprovázen všem. Ale strategie, jakou sledovaly investory splnily očekávání.

Tajemství jejich úspěchu nespočívá v touze sledování mince, které jsou v obchodu na trhu. Koneckonců, znat o vzrůstání Bitcoinu, Ethereumu nebo Ripple nebylo složitě.

Obchodníci a investoři, kteří hledají příležitost dostat X10, obrátili pozornost  na seznamy aktiv kryptoburz, na mince, jen razicích v procesu ICO.

Nejvíce haypové a vyžádání mince se staly objektem jejich investic, mezi nimi také tokeny, jako Tron, který za méně než dva měsíce zaznamenal růst o více než 6000%, Verge, jehož kapitalizace za méně než měsíc vzrostla z 100,00 $ na 3 miliardy $, Golem, který od listopadu 2017 do ledna 2018 zaznamenal růst téměř o 1000%.

Tímto způsobem prozíravost a umění čekat pro obchodníci, hledající mezi ICO-projekty té, za kterými stojí perspektivní technologie. To se podařilo.

Vždy si pamatujte na riziky

Zároveň je třeba mít na paměti, že tito obchodníci, kteří investovali alespoň do méně výnosných projektů, ale získali svůj podíl na trhu aktiv s rizikem mnohem menší než ti, kteří se rozhodli investovat do sturtupů.

Všichni zaplatili svou cenu za převahy, jaké hledali na trhu. Jedni z nich získali méně zisku za mnohem nižší úroveň rizika.

Druhé, získali hodně a současně s rizikem ztráty všech investic. Ale jak říkají v obchodních kruzích: “Čím vyšší riziko, tím vyšší je zisk.” Zdá se, že tentokrát se toto pravidlo samo o sobě splnilo očekávání. Vždy je třeba přizpůsobovat k trhu.

Vždy je třeba pozorně sledovat trh

Obzvlášť teď, v období hlubokého dumpu. Když trh rychle rostl tak všichni měli optimistickou náladu, bylo si snadné vydělat akoupit téměř jakoukoliv minci.

Nyní, když “velryby” ještě nejsou připraveny k obnovení nákupu kryptoměn, které jsou v pohotovostním režimu, měli byste svůj obchod přizpůsobit k aktuální situaci na trhu. Nejlepší výběr mezi mincemi bude u těch aktiv,  cena kterých je blízko k jednému z klíčových úrovní podpory nebo vzpírání.

K dosažení maximálního zisku je lepší obchodovat s mincemi, které vykazují nejvyšší průměrné denní objemy. Poté si koupite levně a prodejte dražší vysoce volatilní mince, můžete se spolehnout na zisk, který vám může přinést X2 nebo X3, a to i za podmínek hlubokého dumpu.

Krypto novinky – www.finrada.cz




Komentáře

  1. SKVĚLÉ SVĚDECTVÍ JAK JSEM ZÍSKAL PŮJČKU Mám velmi důležitou zprávu, o kterou se mohu podělit s každým, kdo potřebuje půjčku od skutečného věřitele. Jsem rád, že se o tuto poznámku podělím s každým poté, co jsem já a moje žena prošli v rukou několika patetických chuligánů, kteří tvrdí, že nabízejí nějaký druh půjčky. Je velmi obtížné získat skutečného věřitele a díky půjčce za nejlepší půjčku, která mi pomohla s půjčkou, kontaktujte je, pokud potřebujete půjčku, a vraťte se mi později poděkovat. Slibuji vám, že vás nezklamou. kontaktní e-mail: - (pedroloanss@gmail.com) Díky.
    Nazgul William .....

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Co je „token“?

Když hovoříme o žetonech v kryptosvětě, mluvíme o majetku. Ale co je přesně token? Obvykle jde o určitou formu peněz, ale často může představovat něco úplně jiného - například členství v programu nebo doklad o vlastnictví. V kryptosvětě mají tokeny mnoho významů. Bitcoin je primárním tokenem v kryptoobchodu: nejstarší, nejcennější, a možná nejvíce používaný. Slouží mnoha účelům, ale téměř všechny jsou výlučně finanční. Zatímco Bitcoin má některé implementace tokenů ve formě protistrany, existuje mnoho argumentů, že Bitcoin není vhodný pro hraní hostitelských tokenizovaných prostředků. Proto byl (rostoucí) počet specializovaných bloků vyvinut s nativním záměrem podporovat tokeny, včetně: ·          Ethereum ·          NXT ·          NEO ·          Waves ·          Universa V některých případech jsou tokeny výslovně používány jako mechanismus financování pro společnosti, v takovém případě se chovají jako akcie. Ostatní tokeny mají cíle, které bez nich nemohou být do

Byty v Plzni

Moje zkušenost s bydlením v Plzni je asi větší,než u jiných,zde žijících.Během 2 let jsem se 4x stěhovala,ne snad z důvodu špatného bydlení ale z mojí neusedlosti :) Bydlela jsem na Lochotíně v bytovce,na Doubravce ve starší bytovce,pak v Sytně u Stříbra v bytovce a myslela jsem si,že mým posledním domovem alespoň na pár let bude Plzeň-Náměstí Republiky,ale stal se jím opět Lochotín tentokrát zrekonstruovaná bytovka :) Ač nejsem žádný kritik,musím prostě říct,že bydlení na náměstí přeze všechny výhody co bydlení uprostřed města může nabídnout,jsem byla už po měsíci hodně zklamaná.člověk by řekl,že městské byty budou pod dohledem města a tím pádem opravené a funkční,ale ne,pochopila jsem,proč nájem byl jen 6700 Kč. Byt byl velký,krásný,starší ale opravdu z něj dýchala skvělá atmosféra..Jenže hned v prvním měsíci jsem zjistila nevýhodu kombinace vysoký strop-plynové topení waw-stará dřevěná okna. Bylo to jako házet peníze jen tak z toho krásného balkonu kamsi ven.J